Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Tisztelt Jelentkező, leendő Munkatársunk!

 

 

3flakoncimkevel.jpg

Örömünkre szolgál, hogy érdeklődik a gyógytermék megyei területi referensi állásajánlatunk iránt!

Olyan munkalehetőséget kínálunk, amelyben mindenki megtalálhatja a sikerét, mind anyagi mind emberi elismertségét. Cégünk az Europharma Medicin Kft. egy olyan gyógytermék családot forgalmaz, amely az artrózisos betegség gyógykezelését teszi lehetővé a ma ismert leghatékonyabb hatóanyagokból összeállított készítménnyel. Ez a betegség típus a világ lakosságának több mint az 50%-át sújtja valamilyen formában. Az artrózis az ízület kopása és meszesedése. Tulajdonképpen civilizációs betegségnek tekinthető, mivel a betegség előfordulásának gyakorisága szoros összefüggést mutat a társadalom öregedésével, valamint a túlsúly és a mozgásszegény életmód terjedésével. A kórkép már a harmincadik évtől előfordulhat, de a 65 éven felüliek több mint 70%-a küzd ezzel a problémával, és az előrejelzések szerint 2020-ra az artrózisos betegek száma megkétszereződhet.gerinc.jpg

Az ízületekben a csontok egymás közötti súrlódásmentes mozgását az ízületi felszíneket borító porcszövet és az ízületi üreget kitöltő ízületi folyadék biztosítja. Ezeket a porcos felületeket a kor előrehaladtával számos károsító hatás éri. Bár a rendszeres terhelés a porcok anyagcseréjét és regenerációját segíti, azonban a túlzott terhelés és ízületek túlzott igénybevétele ellentétes folyamatokat is beindít. Az ízületi felszínek igen intenzív terhelése és a porcok kis sérülései ugyanis olyan degeneratív folyamatokat indítanak be, ami végül a porc akár teljes pusztulásához és orvosi nyelven az artrózisnak nevezett kórkép (ízületi kopás) kialakulásához vezet. Az életkor előrehaladtával mint minden kötőszövet a porcszövet alapállományát alkotó kollagének vizet veszítenek, ezáltal a porcok rugalmassága és terhelhetősége jelentősen csökken. A rugalmas porcszövet felpuhul, helyenként morzsalékonnyá válik.

 

Röviden a betegségről

 

Gyógykészítményünk pont azt a célt szolgálja, hogy ez az ízületi folyadék, ami a porcszövetek között van, regenerálja, stagnálja, illetve a folyamatos kezelés által gyógyítsa. A társadalom széles rétegét érinti ez a betegség, és ezen belül is fő rizikó faktora a fizikai munkát végzők, a túlsúlyos emberek, a mozgásszegény életmód, sportolók a nagy terhelés miatt, és az emberek idősödő korosztálya.

Sajnos tényként kell kezelni azt is, hogy a nők betegség kockázati aránya sokkal magasabb, mint a férfiaké, például a térdízületi artrózis gyakorisága négyszerese, a kisízületi artrózisé pedig háromszorosa a férfiakhoz képest. Ennek az az oka, hogy a női nemi hormonok befolyásolják az ízületi szalagok rugalmasságát.

doctor2.jpgMielőtt rátérnénk a konkrét állásajánlatra muszáj tudni az ebben a munkában rejlő óriási karrier lehetőségről. Ez a betegség és a betegek óriási tömege adja, mivel nagyon sok a rászoruló beteg, akinek szüksége van erre a gyógytermékre és ezt a betegséget hatékonyan kezelni kell! Magyarországon-cégünkön kívül nincs senki, aki ezt az irányt a gyógyulásra vagy annak enyhítésére ilyen hatékonyan tudná a betegek felé eljutatni. Termékünk, amit pedig biztosítunk hozzá az a legújabb hatóanyagokból áll és egyedülálló módon képes ezt a nagyon fájdalmas betegséget gyógyítani és a beteg élet örömét visszaadni.

Egy amerikai vizsgálat kimutatta, hogy a nőknél az izomzat sportolás közben nem képes ugyanolyan mértékben rögzíteni a térdízületet, mint a férfiaknál. Emiatt az ugrással és a térdízület kifordulásával járó sportoknál például nyolcszoros a térd sérülés kockázata és ténye. Összefoglalva sajnos a nőknek és ezen belül a női sportolóknak kifejezetten ajánlott erősítő, megelőző jelleggel a termékünk fogyasztása.

Cégünk az egész ország területén direkt értékesítési módszerrel kívánja termékét forgalomba hozni, ezért az egész ország területéről várja a jelentkezéseket gyógytermék területi referens és vezetői állás betöltésére.

 

MEGYEI TERÜLETI REFERENS

 

doctor-ajanlo.jpgEz azt jelenti, hogy a fentiekben ismertetett vevőkörnek a termék célzott kiajánlása, ezen felül gyógyszertárak, gyógynövényboltok, orvosok, szakrendelők, kórházakkal való kapcsolattartás. Úgy gondoljuk, mivel a betegség előfordulása sajnos igen gyakori, ezért ennek a terméknek az értékesítése rendkívüli karrier és anyagi lehetőséget kínál. Az állás betöltéséhez elsődlegesen vállalkozókat keresünk, de nem kizáró ok, ha még valaki nem az. A jutaléka és a bonusza kifizetéséig számlaképesnek kell lennie, amihez a cégünk segítséget fog nyújtani, részben az oktatáson, részben személyes tanácsadáson keresztül.

 

Jövedelem a mindenkori eladott mennyiség nettó értékének 20%-a. Csoportépítés és elvárt teljesítmény teljesítése esetén a jövedelem a mindenkori eladott mennyiség nettó értékének 30%-a. Egyéb juttatások: gépkocsi támogatás az alábbiakban részletezett esetben.

A jelentkezőknek egy napos képzésen kell részt venniük (ez kötelező az állás elnyeréséhez).

 

A képzésen mindenképp szükséges a terméket megtanulni-megismerni. Az eladási technikát, ami szervesen ehhez a termékhez tartozik, erre lett kidolgozva. A haszonérvelést és a kifogáskezelést. Nagyon fontos a reklám és marketing képzési anyag elsajátítása, hiszen ez a sikeres munkavégzést garantálja. Amikor elküldi ÖNÉLETRAJZÁT arra válaszolunk, és ha megfelelőnek tartjuk adunk egy időpontot, amikor egy nyilvános cégbemutatót tartunk és ott mindent elmondunk, megmutatunk a termékről, a cégről, a jövedelmi és karrier lehetőségről.

 

oregterd.jpgFontos tudni! Az állás betöltéséhez kötelező a cég képzésén részt venni és abból vizsgázni! Aki sikeres viszgát tesz a termékeinkből termékmintát kap, amit az ügyfeleinek be tud mutatni, hiszen egyébként lehetetlen lenne végezni a munkájukat. A termék árának 50 %-át be kell fizetni a cégnek, az első jutalék elszámolásnál ez nyilván hozzáadódik a jutalékhoz és visszakapja a referens. Sajnos, erre korábbi tapasztalataink kényszerítenek. Vagyis, 100%-ban ingyen van aki ezt a munkát végzi! A fenti gyakorlatot figyelembe véve, cégünk dupla értéket kénytelen odaadni az referens kollégának. A termék 50%-os díja: 29 000 Ft+ÁFA - a sikeres vizsga után, a megbízási szerződés kitöltésekor, ahogy a céges egyéb dokumentációt átveszi a termékekkel együtt, akkor kell befizetni.

 

JUTALÉKOK ÉS BÓNUSZOK

 

patika.jpgAlapjutalék a termék nettó eladási árából 20 %.

Annak a kollégának lesz 30% a jutaléka, aki csoportot épít és legalább két fővel dolgozik. Amennyiben mind a két munkatárs és saját maga is három hónapon keresztül egy alapcsomagot értékesítenek, abban az esetben a saját eladásai utáni jutalék 30%-ra emelkedik.

Alapcsomag: 70 ezer Ft bruttó értékű termék.

 

Három hónap elteltével gépkocsi támogatás. Referens: 25 000 FT - legalább kettő fővel + alap teljesítménnyel.

Területi vezető: 50 000 Ft - legalább hat főtől, a havi alap teljesítmény esetén.

A gépkocsi támogatás saját autóra értendő!

 

 

Jelentkezni lehet: Telefon: +36 30 215 56 30 - Dr. Dózsa István